Geschiedenisburo in de ban van de Ararat

Drie dinsdagavonden verdiepten we ons in de geschiedenis van Armenië. We stonden o.a. stil bij het koninkrijk Urartu, Armenië eerste christelijke staat ter wereld en de bijzondere band van de Armeniërs met de berg Ararat, die in de hoofdstad Jerevan altijd zichtbaar is, maar niet zomaar te bezoeken…

Op 12 oktober bezochten we prijswinnende tentoonstelling “In de ban van de Ararat” in het Drents Museum. Een inspirerende rondleiding leidde langs bijzondere artefacten. De cursus en de rondleiding grepen prachtig ineen en de cursisten waardeerden het feit dat ze een intensere beleving van de tentoonstelling hadden dankzij de voorbereiding tijdens de cursusavonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.