Studievaardigheden

Bijles voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Studievaardigheden Op school wordt er nogal wat van je gevraagd: vragen maken, verslagen schrijven, presentaties voorbereiden, leren voor toetsen, enz. Hierbij wordt er van je verwacht dat je zo zelfstandig mogelijk bent en alles netjes inplant, zodat het op tijd voor elkaar is.

Maar soms is het lastig om aan al die verwachtingen te voldoen, want hoe beantwoord je een vraag eigenlijk? Waar haal je goede informatie vandaan voor je verslag of presentatie? Hoe leer je een moeilijke tekst? En, misschien wel het allerbelangrijkste, hoe plan je al het schoolwerk in? Want je wilt ook tijd hebben voor sport, je vrienden/vriendinnen of je werk. Vind je het bovenstaande (of een deel daarvan) lastig, dan kan ik je misschien helpen.

Ik heb 28 jaar op een school voor voortgezet onderwijs gewerkt en als coach en mentor veel leerlingen geholpen om hun studievaardigheden te verbeteren. Na een intake-gesprek stellen jij en ik, in overleg met je ouders/verzorgers, een aantal doelen vast en ga ik je helpen om die doelen te verwezenlijken.

Locatie: bij jou thuis of op school. Tijdstip: in overleg (we hebben per keer één uur nodig). Kosten: Intake-gesprek €17, 50 bijlessen €25,00 per uur.